HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

doakan saya cepat sembuh! @_@

hai, dan assalammualikum semua. :D lama saya tak kunjungi laman blog saya yang tercinta. sekarang ni minggu peperiksaan sudah habis. fuh.... selama seminggu saya bersusah payah datang ke sekolah menghadapi peperiksaan OTI2 sebab sekarang ni saya terkena penyakit 'chikenpox'. harap-harap keputisan saya dalam OTI2 nicemerlang seperti selalu. saya nak buktikan pada semua ahli keluarga saya dan saudara mara yang lain yang walaupun saya  terkena penyakit tapi keputusan saya tetap tidak tergugat. dan saya doakan kepada kawan baik saya iaitu najaha alia yang bersama-sama telah mengharungi peperiksaan dengan saya. saya doakan awakcepat sembuh! u all jugak doakan saya ya! :) okeylah saya nak tutup dulu. kbai! <3
                                                                                                                                         - Pink Girl

2 comments:

  1. thanks maryam cuz doakan sy cepat sembuh . sy pon hrp awk cpt sembuh ameen . u're my best friends till die !! love u BFF !

    ReplyDelete
  2. u are my best friends to. <3

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)