HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Banjir

Assalam semua! hari ni rumah lisa dimasuki air oleh air banjir yg bertembung dengan air pasang. jadi lisa 
terpaksalah berpindah untuk sementara waktu! kami sekeluarga berpindah ke rumah nenek lisa ni! nasib baik
 dekat je, klu tk tidur kat balai raya lah alamatnya! esok klu air dah surut kene bersihkan rumah plak, ye lh 
nk bersihkan drp air longkang! LONGKANG!!mesti memenatkan, ye tak. mase lisa duduk kat luar rumah
 air dah sampai kat lutut, bile duduk kat dlm rmh, air sampai buku lali. jadi lepas kemas barang, angkut
barang-barang elektrik letak kat selamat kami pun blah lah. huh! menakutkan jugak ye banjir ni. korang thu
 tak, ni firt time lisa mengalami peristiwa banjir ni tau! tkdi lisa dpt thu yg ade budak belasan tahun ditemui 
mati lemas. budak tu duduk kat area lisa jugak (bandar baru bukit mentok 2.)mungkin jugak arwah tu tinggal 
kat kwsn bandar bukit mentok lama. ummm... lisa pun tk sure lah. ok itu aje yg lisa nk membebel ari ni.

Kalau ade yang nk berkongsi pengalaman banjir korang korang blh hantarkan ke email Lisa:
  maryamnurkhalisah.lisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)