HOME STUFF Giveaways

:) Yay but Nay :(

 




Assalamualaikum hamba allah semua :)





Apa ke benda lah tajuk yang Lisa buat tu kan? Before that, ada tak sini orang yang tanya, mana Lisa menghilang?? *Puihh,, perasan betul* haha.  Actually, Lisa memang busy sesangat. Memang tahap busy yang melampau . Di sebabkan ke-busy-an tu lah yang membuatkan kaki Lisa ni, lebam + bengkak + lutut sebelah kiri lari sikit *erkk*.


Ok, back to the point. Apa yang Yay tu? Dekat sini, Lisa nak bagitau 3 sebab nya. *aceee* :

1. First, Lisa boleh balik minggu ni, lepas 3 minggu tak balik. Kuang, kuang, kuang. Orang lain duduk asrama, kita balik rumah. Hekhek *kegembiraan melanda ketandusan hatikuu~*

2.  Alhamdulillah, Lisa menang lawan silat baru-baru ni. *that why Lisa sibuk sgt hikhok*. Even, dapat nombor 3 je untuk olahraga silat dengan tempat gangsa untuk MASSAL. Tapi takpe, Lisa kalah pun dengan bermaruah. know why? Because i'm injured in that competition. Hehe. Btw, tahniah kepada blogger LIA ni a.k.a best friend Lisa ni sebab menang johan ye. Moga awak menang jugak masa Tunas Harapan nanti :)

3. Kumpulan MASSAL imtiaz dungun layak bertanding ke peringkat seterusnya. Yeahhhhh.... haha, sekarang bertambah ke-busy-an Lisa lepas ni. *sigh*


p/s: Lisa masuk Seni Silat Warisan Belebat (SILAT PEWARIS)
 Ok, finish baca inferens 'YAY' Lisa tu? Now, yang 'NAY' pulak. *lol , macam nak buat tesis -_-* :

1. Both of my kaki kesayangan ku injured!! huwaaaa..  Sekarang, Lisa terpaksa jalan kecok, erkkk. sangat menyeksa kan betol. Malam nanti nak pergi ngurut. *lisa dah standby suara untuk menjerit lol*

2. Nanti cuti balik wajib dari asrama ditunda ke 1-5 Mei 2014 ni. huwaaaaa.... It's mean, kitorang kena duduk lebih kurang 3 minggu kat sana. Kalau Lisa tak balik sekarang, maybe Lisa duduk asrama lebih kurang 1 bulan 1 minggu!

Yeahh!! Dah habis semua inferens 'YAY' and 'NAY' Lisa tu. Hikhik. After this, maybe Lisa dah tak berape care blog ni oleh sebab ke-busy-an tu. Harap korang faham. Tolong doakan Lisa cepat sembuh and kumpulan MASSAL imtiaz dungun menang. :)

p/s: kepada yang buat tempahan dengan Lisa tu, Sorry kalau lambat. Hope you all can be patient. Sorry again. 

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)


2 comments:

  1. sakitnya mengurut..hehe
    hope lisa cepat sembuh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. memang pun. insya-allah and ameen thanks akak :)

      Delete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)