HOME STUFF Giveaways

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE



Ohayoo everyone!!


Disebabkan Lisa tersangat lah bosan harini. So, Lisa amil kesempatan join giveaway yang para blogger sekalian buat ni. Takpe, walaupun syarat banyak. Takpe, Lisa sanggup. huhu gigih tau aku ikot satu persatu syarat ni haa. Jadi contestant kena lah jujur yedok? Hehe. So then, yang lain meh join meh. Lisa kalau ada rezeki takpe cuma, tolong doakan Lisa ada rezeki dekat sini. Orang cakap, orang yang sakit ni biasa rezeki banyakkk masyukk. :) Alhamdulillah, luka operate pun dah nak baik so Lisa raikan dengan join semua GA ni haa. 

Okee, join yaa jangan tak join :) Nak tengok hadiah? Ok ni hadiah nyaaa: 


Hadiah

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- 1 x Jam Tangan by Roxalynne (@roxa.shoppe)



- 2 x Raudah Shawl by Hana Norisa Boutique (@hnorisaboutique)






2 x  Cookies (Random Flavor) by Monster Cookies (@monstercookiesmbz)






- 1 x Organic Trio Oil Body Lotion & 3 sachet Maxim Coffee from Korea by Blogger SiqahIqa (@haqisfila)




dan....

- 2 x Mysterious Gifts by Blogger AinieNKA (@lady_channa) & 1 more by me (Ct Roxalynna NH - @roxalynne.collection)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Awesome kann? Huhu tolonglah Lisa terliur haa tengok biskut tu haa. Hadoiii.
Kalau nak tengok syarat-syarat bole ke blog admin yaa . Tekan SINI . okeyy then, babaiii.






5 comments:

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)