HOME STUFF Giveaways

Segmen: Aku ini Seorang Blogger



                              STICKY POST

asssalam semua! ari ni lisa ade masuk satu segmen ni. tap bukan contest ataupaun GA. ini segmen. jadi kepada korang yang join silalah tekan SINI. ataupun korang blh klik banner kat bawah ni. jom lah join .

Segmen ni dianjurkan olae Putry Mirah. tarikh tutup penyertaan ni pada 30 Disember 2012, tepat kul 6.00 pm. pemenang akan diumumkan pada hari yang sama kul 9.00 pm. tinggal beberapa hari aje lagi. so jom ramai-ramai terjah blog ini. kasi meriah skit segmen ni! korang tahu tak blog ni antara blog yg cntik bagi lisa yang pernah jumpa. the queen of the blog pun cantik jugak. memang PUTRY. he....he...he.. 
ok tu je..........
bye.......

No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)