HOME STUFF Giveaways

Pencarian Sponsor bagi Giveaway lisa yang Pertama!!!

Assalammualaikum semua!



* gambar tiada kaitan dengan entry 


Hai korang! dah lama rasanya lisa ta bukak blog lisa nie. rindu betul. biasa lah lisa ni buzy sangat.. Rasanye blog lisa ni dah berhabuk dah.. dah ada sesawang dah..  okey,, rasanye lisa ni dah lar dari tajuk ni... (hahaha)

Sebenarnya lisa dah ada tiga orang yang nak sponsor, tapi rasanye blm cukup lagi. (tamaknye bUdak ni...)
Giveaway ni akan start rabu ni sampai rabu depan.. jadi sesiape yang bermurah hati tu bgtau lisa ye... Sila bagitau sebelum hari rabu ni  ... kalau ada sesiapa nk sponsor bagitau kat comment box kat bwh ni atau kat cbox atau di facebook lisa tekan SINI..

OKEY itu je.. bye...

1 comment:

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)