HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

freebies: greeting text. ^-^



Tetiba je Lisa rajin. Sebenarnya ceq tengah  bosan duk menunggu seorang dekat rumah ceq. Sekarang ni Lisa nak bagi freebies greeting text. Nanti Lisa bagi tutonya pulak ok?? ^__^ So, Lisa tak ada modal nak belebel yang mengarut so, terimalah.. ceh.......... :* Kalau nak ambik komen dulu. Kalau tak Lisa tak halalkan.. Nak ambik copy URL dekat bawah gambar atau right click -- save as. .


p/s: greeting text ni  TRANSPARENT tau..
http://3.bp.blogspot.com/-bHn5CBmKuqY/Uj2evcaQHYI/AAAAAAAAApQ/SnB73v4D7d0/s1600/greeting+cupcake+3.png

http://2.bp.blogspot.com/-nJPkMprB3tU/Uj2evcSdpCI/AAAAAAAAApA/iKfq0fg8NgY/s1600/greeting+cupcake+1.png

http://3.bp.blogspot.com/-QibHWcfGTtg/Uj2evd2qxJI/AAAAAAAAApE/oN713gjzDSI/s1600/greeting+cupcake+2.png


Komen tau kalau ambik. Kalau tak lisa akan cop korang sebagai ''copy meow meow''.  Assalamualaikum.. ^-^

No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)