HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

freebies : cursor One Direction


Salam pink semua.

Hai, Hai, bertemu kembali kita dalam sesi freebies hari ni. Bhahaha. Hehe, ni post untuk kali kedua untuk hari ni. Saja, Lisa terlebih rajin hari ni. tadi masa Lisa buat post yang pertama tadi, Lisa dengar lagu One thing. So, terlintas di hati nak buat cursor 1D. Siapa suka One Direction sini akan tangan tinggi-tinggi?!! Hahah.. Lisa tahu korang minat. Okengg,, tanpa membuang masa, meh sini. Lisa nak share. Haha.. Terimalah.. *jangan kutuk ea kalau tak cantik. hahahaha..


http://2.bp.blogspot.com/-U5Iw121TTas/Uig0jATkoII/AAAAAAAAAHs/jofcY15VS3Q/s1600/cursor+1+D+a.png

                                                          http://3.bp.blogspot.com/-Z6E27wqoWgE/Uig0kgwQLpI/AAAAAAAAAIA/Q2KlPmfBXZQ/s1600/cursor+1+D+c.png

                                                          http://4.bp.blogspot.com/-JQtKYZFuO-I/Uig0j6x5qEI/AAAAAAAAAH4/9H9x24hx1DA/s1600/cursor+1+D+d.png

http://2.bp.blogspot.com/-e-lxRwGuuxQ/Uig0jZAAuzI/AAAAAAAAAHw/fdOqoTZd_CE/s1600/cursor+1+D+b.png
http://2.bp.blogspot.com/-WicmcdWZjSw/Uig0r570III/AAAAAAAAAIM/ga0JeaK6yb8/s1600/cursor+1+D.png

Okey, thats all for today.. \\cewah~ cakap omputeh kau ea??// Haha.. komen kalau nak ambik. Kalau tak Lisa cop korang as copybirds. Haha.. Assalamualikum.

No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)