HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Header bear-bear part1




 Anneonghaseyo you all :D


Erk.. benornya, Lisa tak ada tajuk yang nak diberi. Ramdom.org je tu. hehehe. Lisa terbangun awal pagi tadi. Tengok jam, baru pukul 4. Macam mana boleh bangun awal ni? Semalam bukan main lewat tidur. kan? Orang tua-tua cakap kan:

If we can't sleep at that time its mean we are awake in the other's dream

Eh?? Caya sangat lah benda karut tu kan? Hermm. disebabkan tak tahu nak buat apa, Lisa pun on kan lappy ni, buat lah beberapa header. Ni yang part 1 tau, part 2 Lisa bagi nanti-nanti sikit, nak bagi korang tertunggu-tunggu. hehehe (ketawa gedikss..) Right click kalau nak save atau just copy the image url. Now, let's check it out: 

height: 300 width: 800 Transparent. Header bersambung

[Live preview]

*contah je ok yang ni. Nanti tak ada yang warna kuning tu. ni yang ori. sebelum di transparentkan :)

Lepas ambil comment tau :) jangan nak buat sebagai hak sendiri. 


http://2.bp.blogspot.com/-7SPOdu1qjIc/UpgL-3n-oOI/AAAAAAAAA1k/Xuls1-cqHlw/s400/jelly+a.png
http://1.bp.blogspot.com/-O3ecIRHUwDw/UpgL-qKAxbI/AAAAAAAAA1g/Hl9QOe5tI_o/s400/jelly+k.png

http://4.bp.blogspot.com/-W07dgg9ZYW4/UpgMCMH36nI/AAAAAAAAA2A/lUtaI391Ox8/s400/jelly+p.png
http://3.bp.blogspot.com/-Ceu4jmDPzBg/UpgL_BKr_2I/AAAAAAAAA1o/HpXuiHArfvw/s400/jelly+h.png

http://4.bp.blogspot.com/-iCnxo0M7SYw/UpgMADg4ATI/AAAAAAAAA14/04ZuuFh8BIY/s400/jelly+pk.png
Tu jer yang Lisa sempat buat. Ada masa Lisa post sambungan nya pula ye. Kbai.

p/s: dah ambik tu pandai-pandai lah comment ye

Till then, xoxo
Assalamualikum :)

No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)