HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Garnier review part 4 : afifah anuar

Hye semua.

*gambar tiada kaitan dengan entry hahaha*

Eh korang. Tempat korang hujan tak? Hujan tak? Huihh. Sejuk gila dekat kemaman sebab hujan je selalu.. sekarang pun tengah berkubang dengan selimut kesayangan sambil peluk bantal busuk. Erkkk. =_<'

Ok, ok. Mukadimah dah lari tajuk dah tu. Hahaha sorry ye.. sebenornya, entry kali ni ialah sambungan kepada segmen review Garnier hari tu. Tak ingat dah ke? Alah yang segmen review blog para sponsor tu. Tak baca lagi?? Pergi semak dekat archive bar dulu. Takpe , Lisa tunggu korang. Hihihi

Ha. Dah baca? Good *thumb up* First of all, Lisa minta maaf banyak bebanyakkan pada para sponsor yang Lisa belum sempat nak review. Insyaallah, Lisa habiskan sebelu GA Lisa tu tamat. Okey, jom godam ke bawah untuk tengok blog sponsor yang ke-4 ni. Check it out. 

Afifah Anuar
*tekan gambar untuk ke blog beliau* 

Mula-mula Lisa masuk blog dia. Lisa fikir, mesti admin blog ni suka something yang simple . Kan? Afifah kan?? Kalau betul, kita geng!! Yeah.. ok, ok. Annoying, I know. Menu tab tu cute sebab ada gambar kepala doll dekat situ. Cute sangat. 

Cuma yang Lisa nak comment dekat sini. Afifah cuba letak scroll box pada archive bar tu. Sebab nampak terlalu panjang. Tapi, nak letak or tak nak. Terpulang ok? ^_^ I think , thats all yang Lisa nak review sponsor Lisa ni. *bukan review badan dia, review blog dia yang ciut tu lah* 

Last but not least, thanks sebab sudi sponsor GA lisa. Akan ku kenag jasamu hingga ke akhir hayat *acecececececeh* hey, kakak , abang , adik-ii. Jom kita buat rombongan singgah ke blog beliau. Rombongan Blogwalking+follow. Bukan rombongan meminang. Hahahaha. (Apa yang ko mengarut ni joyah?? =_=' ) 

Thats All. Bubbye *peace*

Till then, xoxo
Assalamualikum :) 


No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)