HOME STUFF Giveaways

GARNIER review part3 : blog ruby

   

Anneonghaseyo evelibadi~♥ 




Hey you. Rindu Lisa tak? Rindu Lisa tak? Ihiks.~perasan nyo~ hahaha. Dah lama Lisa tak update. Sampai traffic blog menurun. Takpelah, bukan ada orang nak masuk blog ni pun. Huhuhu. T_T. 

Chup! Chup! Out of topic! Lisa nak review blog sponsor Lisa yang ke-3. Alah,, tinggal 4 lagi blog kene review. Takpelah, demi sponsorku.~ jom ushar blogger cute ni. 
-
-
-
-
-
-
-

-scroll bawah. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-sikit lagi
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Dah sampai. 


Cik Ruby kita.. klik gamabr untuk berenang dekat blog cute dia. Weyh.. ruby. Manyak cantik loo blog lu. Gua pon nak juga. Blog gua tak cantik loo. Huhuhu T_T 

Header tu.. cantiknya tang yang doodle tu. Nak tanya ni, doodle tu ciluk ke buat sendiri? Hehehe (ampunn buk..) Nak comment ape erk? Blog cantik, header menarik, loads cepat, tuan blog pun cantik. Hehehe. 

Eh? Eh? Ruby tu kawan Lisa tau, mestilah Lisa tahu dia cute le tak. Hehehe. Thanks sebab sudi sponsor blog Lisa. Jey you, jom reramai kita berenang dekat blog dia sempena banjir ni. Huhuhu. Dah lah, Lisa nak pergi berkubang dalam selimut dulu. Sejuk~~ hahaha. Bubbye *wink*


Till then, xoxo
Assalamualaikum :)


2 comments:

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)