HOME STUFF Giveaways

Pencarian Sponsor Untuk First Giveaway yang bakal dilancarkan.




TAMAT!!

Scroll ke bawah new entry. Atau boleh tengok di archive bar. ^_^v

anneonghaseyo you all~
'

Arghhhh...*menguap* Entah mimpi apa semalam. Tetiba je Lisa nak buat Giveaway kan? Bukan apa, saja nak mecuba nasib. Mana tahu dapat sambutan kan? Insyaalah, kalau ada yang sudi sponsor, memang Lisa akan buat. Lisa tak nak cakap banyak. Membebel panjang pun, bukan ada yang nak baca kan? 

Tak nak banyak. Dalam 5 atau 10 pun dah cukup. Banyak kelebihan jadi sponsor ni, antaranya:

  • traffic blog menaik
  • followers bertambah
  • uv menaik
  • dapat promote page/blog/barangan
Ada banyak lagi, tapi takkan semua nak disenarikan dekat sini kot. Hehehe. Dekat bawah ni, Lisa senaraikan detail GA yang akan Lisa langsungkan. Insyaalah. :)

Tarikh mula: 15 Disember 2013( mungkin akan dipercepatkan kepada 10 Dis)
Tarikh akhir: 31 Disember (2 minggu)
Tujuan: mengeratkan lagi hubungan silaturrahim antara blogger
Pemanang akan dipilih secara random (rawak) , entry kreatif, top refferall dan sepuluh peserta terawal akan dimasukkan kedalam bloglist kekal.
Syarat-syarat: akan ditentukan semula (bilangan peserta yang bakal serat mungkin dalam 20 jer kalau lebih alhamdulillah)
Kalau ada yang berminat nak sponsor, hantar detail mengikut yang Lisa cadangkan dekat bawah:

  • Nama (nickname) 
  • URL blog
  • barangan yang hendak disponsor
  • kuantiti
  • Syarat-syarat yang korang nak (pilih dua) 
Hantar detail tersebut ke :

Gmail : maryamnurkhalisah.lisa@gmail.com 
                              atau 
PM ke facebook Lisa : Maryam Nurkhalisah (korang boleh tunggu sampai Lisa approve) 

Then, lepas korang dah hantar detail tu, korang tinggalkan comment di comment box ni ok? One more, one more. Lepas ni, Lisa akan review para sponsor and letak link blog korang di sidebar Lisa sepanjang GA berlangsung.

p/s: kalau boleh sponsor lah dengan seikhlas hati :)

Till then, xoxo
Assalamualikum :)


10 comments:

  1. awak.. sy dah hantar details kat emel awk.. nk hantar melalui fb , awk x approve.. harap2 sy blh jd sponsor.. tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Dah approve dan dah erima e-mel awak. Tq sebab sudi sponsor :)

      Delete
  2. saya dh hntr maklumt tu kt gmail...kalo nak nk sponsor banner gif leh x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. Nanti Lisa check dekat gmail ea. :) tq.

      Delete
  3. Kalau sudi PM me :)
    http://wordmakemyhome.blogspot.com/2012/12/ask-me-to-sponser.html

    ReplyDelete
  4. Sila accpt saya nanti saya bgtahu saya sponsor lebih detail

    ReplyDelete
  5. Okai :) LIsa dah approve. thanks sebab sudi sponsor :)

    ReplyDelete
  6. masih dibuka? o.o sy dh sent mlalui emel. hahaXD

    ReplyDelete
  7. Yup. Masih dibuka :) jap, lisa nak check dkt gmail.

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)