HOME STUFF Giveaways

OLAY review : part 1


Anneonghaseyo you all~


hye you there. How do you do today? Fine? Good *thumbs up* ^_^ Me? Not really, I have a bad cough. Arghhh.. Dah seminggu juga Lisa berkeadaan macam ni. Nak pergi klinik , malas pulak. Btw, Lisa baru sampai dekat rumah dari Kuala Terengganu. Finally, I'm back again~. Hehehe. CHUP! CHUP! 

Out of topic! Okay, actually, Lisa nak buat review blog para sponsor yang terlalu baik hati sebab nak sponsor segmen pertama yang bakal Lisa anjurkan nanti. Insyaalah~ Emm.. mesti korang tanya kenapa tajuk tu weird kan? Okay, Lisa terangkan. 

Weii, Lisa kenapa ko buat tajuk macam tu ? 

Because OLAY(kerana dirimu begitu berharga) 

Hah? Dah faham sekarang? Lisa bagi tajuk macam tu sebagai penghargaan kepada para sponsor tu. Hehehe. 

Sponsor peratama ni, confirm korang kenal. Siapa tak kenal, mesti kenal juga. So, jom baca comment Lisa untuk blog first sponsor yang cun melecun habis!. WOW!! 

First sponsor : 





Kak FD!!! Mesti korang pernah terjah blog akak kita yang fasmous ni kan? Rugilah siapa tak nak kenal. Entry dia semua best- best. Lagi-lagi kalau bab giveaway atau segmen. Mesti bedebooomm punya. Hehehe. 

Her blog as cute as her. ^_^ Mula-mula Lisa ingat, kak FD baru tingkatan 5 or 6. Tup, tup. Dah habis sekolah rupanya. Hehehe. Lisa tak tahu nak bagitau apa dekat akak. Actually, Lisa memang tabik lah kalau akak edit blog. Semuanya cute-cute tau. Simple je. Load pun cepat. I like it. Can i ask ypu something? Boleh ajar Lisa buat blog macam tu? Hehehe. Jeleous ni, jeleous ni. 

Jom terjah blog cute akak ni. :) Blog dia cute, simple, cantik, ringan. Banyak tutorial yang berguna tau.Btw,sekarang kak FD ni ada anjurkan satu giveaway so,  jom kita kasi pecah GA akak fatin diana ni *peace* Kalau ada kesempatan Lisa join ea. 

 thanks banyak-banyak sebab sudi sponsor segmen Lisa. ^_^

Till then, xoxo
Assalamualikum :)


2 comments:

  1. amboiii. haha!
    bukan akk yg edit pun blog tu
    kwn akk edit, sila tgk blog dia ye ^^v
    http://cik-jarimanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. La.. haha. tak pe, takpe. Asalkan blog akak cute. Dah tengok link dier. wow.. cantik sangat blog cik jari manis tuh. :)

      Delete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)