HOME STUFF Giveaways

OLAY REVIEW : part 2






anneonghaseyo you all~ 





Hai. Hai. *wink*  bertemu kembali kita dalam sesi OLAY review. Dah baca review blog kak FD?? Kalau belum baca dulu dekat SINI. Dah baca? Good *thumbs up* hehe. Now, lets see my second sponsor. ^_^ Scroll ke bawah.. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-Scroll lagi. hehehe
-
-
-
-
-
-

My second sponsor :


Wallah.. there it is!! Akak Athirah kita! Tekan gambar tu kalau nak ke blog cun dia. Hehehe.

 Emm.. what i'm going to say hah?? I'm spechless. Her blog was very, very, very, cute than me! *in jelouse mood* (ihiks~ perasan jap :P) Dengan combinasi warna fovourite Lisa tu. PINK + BLUE. erkk. maaf tercaps lock.  soooooooo.. *bace dengan nafas yang panjang* cute.. 

Eh, eh.. tuan blog ni lagi cute. Kan akak kan?? hehehe. blog dia ringan, very cute, loads cepat. tak rugi terjah blog akak cute ni. Hehehe. Thanks sebab sudi sponsor segmen Lisa nanti. Nak hadiah tak? Nah flying kiss setepek. :* :* :* :* :* :* . 

Eh? tak boleh bagi banyak sangat. Nanti bf akak marah *ado ko? memandai je* hehehe~ Jangan ingat Lisa lesbo ok? Lisa masih normal. Pft.pft.. Tak pelah, Lisa banyak mengarut dari men'review' blog akak ni. Sorry, sorry. >_< . Jom lebarkan sayap korang untu lawat blog akak athirah yang cun melecun ni. 

Till then, xoxo
Assalamualikum :)

2 comments:

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)