HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

 

KLIK
BANNER UNTUK JOIN

Sempena
menyambut kedatangan tahun baru, segmen khas ni dibuat untuk penyenaraian azam
baru anda tahun 2014 ini. Moga dengan adanya azam baru, segala apa yang
dirancangkan, tercapai matlamat. Teringin jugak nak tahu azam baru anda semua.
So, jom kita meriahkan segmen ni.

HADIAH:
2
pemenang akan menerima hadiah novel

Senarai azam baru anda sempena tahun 2014:
-Lisa nak jadi hafizah dan memperbaiki diri
-mencapai follower 200 keatas *insyallah*
-dapat readers yang ramh mesra dengan Lisa *hehe*
-mencapai UV harian 800 keatas*nampak sangat uv Lisa sikit *
-jadikan blog Lisa ni SEO dan masuk majalah

TAMAT:
31 JANUARI 2014

2 comments:

  1. moga apa diazamkan tercapai...blog seo perlukan proses pembelajaran..sama la..yumida pun masih dlm mempelajari seo ni

    ReplyDelete
  2. Insyallah and amin. Tu lah, lisa tengah belajar nk jadikan blog ni SEO. Insyallah, impian akak pun tercapai okey :)

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)