HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

EDITING PROSES

Aneonghaseyo you all.

*cute tak? cute tak? ni header lisa yang dulu wkwkwkwk* 



Hai yunk :* Now, blog Lisa dalam editing proses. Jap, jap. Tung tang tung tang tung tang *bunyi tukul* hakhakhak. Kalau korang masuk blog ni dalam waktu terdekat ni. Jangan terkejut kalau tengok blog Lisa ni, tunggang terbalik.

Iyelah, dah berkurun blog ni tak tukar baju. Orang masuk pun bosan. Hehe. Dan inilah mase nye. Sementara sekolah dah nak buka ni. Semua orang dah ada baju sekolah baru. Blog Lisa pun nak jugak kan. :D Okay, thats all. Lisa nak sambung balik kerja-kerja pembinaan yang terbelangkai tu. Hehe. Bubbye. 

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. Haha. takde lah cantik mana. Ni baru belajar je. Tu pun tak siap lagi. Hehe anyway, thanks kak ^^

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)