HOME STUFF Giveaways

♥ Senarai pemenang First Simple Giveaway Anniversary ♥


Alloha chigu- chigu sekalian.hehe =D 



Mesti korang dah tertunggu- tunggu kan?? Relax lah. Gi makan kit kat dulu *eh eh?* haha. Korang semua, cuba pegang dada masing-masing. Laju tak? Laju tak?? Kalau laju baguss~ itu bermakna korang ada semangat untuk menang. Haha. Pandai-pandai jer. =_=' untuk pengetahuan korang. Pemenang random dicabut oleh jari jemari Lisa sendiri ye. Takde unsur rahsuah di situ. Hehe

Kk. Tanpa melengahkan masa lagi. Lisa umumkannn... *dup dap dup dap* pemenang untuk First Simple Giveaway Anniversary . Jatuh kepadaaaaaaaa *baca 36 harokat* JENG JENG JENG. Scroll ke bawah. Hehe. Nak bagi suspen je ni. :D sebelum tu. Check senarai peserta dekat SINI untuk mengetahui no. bertuah korang.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--scroll lagi ye. Jgn nk ngelat
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
>>TOP REFFERALL: jatuh kepada peserta nombor : (18)
http://hubbunashilun9705.blogspot.com sebanyak 43 backlink. Tahniah. Tahniah! Sila tuntut hadiah kat SINI. Hadiah nye ialah. Sepeket shiseido mask, sepeket eyemask dan sehelai tudung bawal. 
>>Top refferall ke-2  tak lain tak bukan. Peserta nombor : (5)
http://strawberrysgurls.blogspot.com sebanyak 31 backlink. Sikit je lagi tu. Hihi.. tahniah cik akak kita ni. :) hadiahnye ialah. Topup Rm10=> tuntut Sini  dan button badge => tuntut Sini
>>Entry kreatif dimenangi oleh: *tuntut dekat SINI
http://fwendz-like-me.blogspot.com dengan nombor bertuah (4)=>banner GIF
http://wonderlifestyle.blogspot.com dengan nombor bertuah (1) => banner biasa
>>TOP KOMENTAR: http://nanakimie.blogspot.com (7). Topup RM5 akak tuntut dekat SINI atau dekat wechat. ID: A3i5ya
>> tag terbanyak. Peserta no. (5) dan (20). Menang header by kak Athirah. Tuntut dekat SINI
>> Blog tercute and awesome ^^:
http://belogninilar.blogspot.com => peserta nombor (23)
http://dunianuranisamar.blogspot.com => peserta nombor (15)
*masing-masing memenangi button badge by kak FD. tuntut SINI*
>> peserta terawal dan akhir :
http://wonderlifestyle.blogspot.com (1) dan http://chenta-taugeh.blogspot.com (24)
*bloglist sebulan by afifah anuar. tuntut SINI*
>>Random winner: *check nombor bertuah masing-masing ye ^^
-header by ruby: tuntut SINI
=> 17
=>20
- header by athirah : tuntut SINI
=> 11
-header by nur hidayah : tuntut SINI
=>5
-button brooch by Azieera vivian : tuntut SINI

=> 9
=>14


-review blog by riqa: tuntut SINI 
=> 13
=>24
=> 18
=> 12
=> 7

Okay. Alhamdulillah, dah siap pun ^^ Tahniah kepada para pemenang. Jika ada masalah, bagitau Lisa tau. Dan, yang tak menang tu, jangan kecik hati pulak. Insyaallah, kalau ada rezeki boleh menang untuk Giveaway Lisa yang lain. Last but not least, Congratulation ye. =D

Psss.. sorry. Tak ingat nak bagitau detail. Hehe. Sorry eaa. Ampunn ye bukk . Erkk. -,-'


  • SAYA PEMENANG FIRST SIMPLE GIVEAWAY ANNIVERSARY BY LISA
  • LINK BLOG KORANG:
  • HADIAH KORANG:
  • KUANTITI:
  • ALAMAT *bagi yang menang barangan pos* :
  • NO PHONE & LINE YG KORANG GUNA * bagi yang menang topup* 
  • CIRI-CIRI YANG KORANG NAK *untuk yang menang header, banner* :



p/s: kalau ada yang bertanda * dan berwarna merah. Abaikan kalau korang tak menang yang tue. Hihi. Bubbye =D


Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

12 comments:

  1. alhamdulillah....nana da add wechat tu,heee....tq lisa & sponsor^^

    ReplyDelete
  2. hai lisa , thanks tak sangka plak menang . thanks . nnti buat laaaa GA lg , btw bg pemenang peserta awal dan akhir tu link takleh tekan T,T

    ReplyDelete
  3. eh... top referral? Alhamdulillah. first time ni. haha. history2.. btw, details nak tuntut hadiah camner? ^^"

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. tak sangaka menag,hehe..
    Thanks :)

    ReplyDelete
  6. maryam. can you tell the winner that my gift will be a little bit late? Wifi asyik takde. Soo I'll give it later ;) Sorry sebab lambatt

    ReplyDelete
  7. Lisa . link yang adik letak utk tuntut hadiah dari ruby tak boleh bukak la dear . Macam mana ye ?

    ReplyDelete
  8. ye ke kak? Lisa try ok jer. hurmm. maybe ruby private kan fb dier. Akak log in dulu acc fb dan try klik balik link tu ea :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah menang..tq adik...nt buat lagi giveaways..hehe...maceh2

    ReplyDelete
  10. tq dear. sorry scha lambat respon sbb laptop prob lama tak online :)

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)