HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

perhatian!! pftttt pfttttt :3



Anneonghaseyo you all~♥ =D



Just a quick updated. Kepada peserta First Simple Giveaway Anniversary yang memenangi hadiah =>header by Ruby. Iaitu, myro dan kak fifi. Peserta nombor (20) dan (17). Maaf kepada korang sebab hadiah akan dibuat a little bit late. Korang faham-faham je lah ea keadaan mangsa banjir ni.

Wifi sekejap ade, sekejap takde. Bengang jugak sebab kene buka blog dalam tab and asyik-asyik takde WIFI. Arghhh.. takpelah. Kepada Kak Fifi dan Myro. Lisa mewakili sponsor Lisa, ingin menyusun lima jari. Eh eh ,, sebab ade dua orang, Lisa tukar eaa.. Lisa ingin menyusun sepuluh jari atas kesulitan yang berlaku. Hehe. Ape-ape hal, korang tuntut je dulu ea. Hadiah tu mesti korang akan dapat walaupun lambat . ^_^

Btw, kepada peserta yang belum menuntut hadiah masing-masing. Sila tuntut ceoat-cepat ye. Jangan salahkan Lisa atas kecuaian diri sendiri sebab tak tuntut hadiah tu. Kalau ada yang belum tahu, korang menang ape, click SINI ye. Kalau yang dah tahu tu, cepat-cepat hang pi tuntut. Haha.

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. Alhamdulilah . Akhirnya menang juga header by ruby . it's okay adik . Akak Fifi faham . Apa2 pun akak ucapkan terima kasih ye adik . <3

    ReplyDelete
  2. hehe. insyallah lisa akan buat GA lagi. kalau boleh akak join ea. hihi but next year lah. sama-sama ea kak and congratulation.

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)