HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Tempahan 2: Nur Syafiqah ( sweet princess )

 


Salam ukhuwah semua :) 


Alhamdulillah, syukran ya allah. Akhirnya, dapat jugak Lisa siapkan tempahan ke-2 ni, setelah di-panding-kan selama beberapa minggu atas sebab masalah asrama and finally I did it. hehe. So, let's check up my make over. :


Nama  : Nur Syafiqah  (http://nursyafiqahrosni.blogspot.com)
Tema  :  Sweet princess
Warna : Soft pink & soft blue
Jenis    : Full edit template
Harga  : Rm10  


 (After di edi): 
see the true view HERE!




Hope syafiqah suka dengan design baru tu ea. Sorry sebab lambat siapkan tempahan Sya tu ye. I'm sorry again . Disebabkan Lisa lambat siapkan dan sebab buat sya lama tertunggu yang hampir sebulan mengikut kiraaan Lisa, jadi Lisa kurangkan harga nye. 'Baik tak Lisa?? ihiks~' lol. 

Korang pun mari lah terjah blog budak cute ni (dia pandai speaking you know~). Buat pengetahuan Sya,  *cewahh ayat macam karangan BM* Lisa letak blog Sya tu dalam page Review Lisa tu. Hehe. Sape nak blog dier direview oleh Lisa?? Raise up your hands. hekhek * mengada-ngada pula budak ni -,-* Hahaha.  Thats all, till we meet again. Insya-allah. 

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

6 comments:

  1. cantik ^^ untung amek tempahan edit blog orang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. maseh akak, takde lah. untung gitu-gitu je

      Delete
  2. thankssss! suka sgnt sgt gilossss hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome and thanks sebab suke dear :)

      Delete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)