HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

The Inheritors (K-Drama) *Wuuuuuuuuu~ :D

                                      


Anneong you all~ :D



Hey there! Siapa sini minat K-Drama? Raise your hands! Haha I really like this drama. *wei weii drama ni dah lama lah ada dekat TV tu -,-* K, fine. Mesti ade yang ingat, Lisa ni dah ketinggalan zaman. Hei, kisah ape aku. Hidup Lisa, biarlah :P Asalkan, lisa happy tengok muka Lee Min-Ho yang smart giler tuu.. Ngeeee~~ :D

Actually, demam K-Drama sedang melanda batch form1 sekolah Lisa ni ( perempuan je kot, tapi kalau lelaki pun demam K-Drama tak tahu la tu hehe), dek satu peristiwa yang berlaku malam tuu. Now, dalam dorm ke dekat kelas ke mesti ada a few people yang cakap pasal drama ni. Siket siket Lee Min-ho. Sikit-sikit Park Shin-hye. Lisa pun dah berbulu dengar tau* iyelah tu, apahal kau pun join sekaki -.-' * korang ingat pelajar sekolah agama tak boleh ke tengok citer macam ni? Hello! Kami tengok je okey! Asalkan tak lalai tinggal solat sebab asyik tengok muka Lee Min-Ho tu sudah yee.. 

Memandangkan Lisa dah cuti sekolah awal 4 minggu dari yang lain sebab patella kaki Lisa patah. *Wait, wait. Patella tu ape?* Haaa,, tu korang search sendiri ye dengan Pak Cik Google sebelah rumah tu ea. Disebabkan patella patah dan kaki Lisa disimen so, my doctor  dengan baik hati lagi prihatinnya memberi Lisa MC 4 minggu dan bersambung terus dengan cuti sekolah akhir tahun! Ambik ko! haha Agaknya, doctor tu tahu tak yang Lisa nak habiskan citer The Inheritors ni. Kamsahamida my doctor! Muahhh :* Hahaha Semalam, Lisa bantai tengok drama ni sampai pukul 3 pagi. Lisa ulang semula. 3 PAGI!  *cuti, cuti jugak. Al-Quran jangan lupa!* Erkkkk,, hehe Insyallah Lisa tak lupa pasal tu. 

Apapun, lakonan Lee Min-ho dengan Park Shin-hye memang mantap. Sweet giler!  Nak nangis pulak kite tengok. Memang best gilerrrrrr. tak berkedip kite tauu..Huhu *pang! amenda yang hang mengarut ni? -..-* Haha. Udah lah tu, Lisa nak pergi sambung K-drama yang tengah loading tadi. *Hei, lemah semangat betul bab-bab loading ni. Buat naik darah je -,-* Bubbye you all~ Happy holiday! Anneonghaseyo!

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

4 comments:

  1. dah tengok dahhhh... mmg slalu macam tu kan... layan kdrama sampai pagi.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe memang tu la yang jadi bile layan K-Drama nii :D

      Delete
  2. Memang best drama ni >___< . Hehe minat jugak . Dah tengok my lovely girl ? Best gile drama tu . Ade rain ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho. ade genggg :D Lovely girl? best ke? jap jap nak usharrrr. hehe

      Delete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)