HOME STUFF Giveaways

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies.

 ohayoo everyone🌷

klik banner untuk join

Since that I have mc for 9 days. I am sooooo bored, everyday being a cough potato 😂 Jadi, why not manfaatkan masa join Giveaway ni semua kan? kan? Apa tuu orang cakap. The more the merrier. Haaa gituuu *kurang asam tak sedar diri nak spm* Hahahahah dahh dapat cuti kita cuti laaa. huhu So today, I join giveaway yang sangat simple but hadiah nyaa masyaallah. tersenget tudung aku ni haaa. huhu ada rezeki, ada laa kan. kalau takde, I redhoo sahaja. 

So the rules are simple and the third one is : 
TULIS SEBUAH CERITA YANG ADA KAITAN DENGAN 'LIMITED EDITION' ATAU 'SPECIAL EDITION' ATAU 'EDISI TERHAD' ATAU 'EDISI ISTIMEWA'.

Haha. kalau ada orang perasan, gambar ni dah dua kali diuploadkan dalam blog Lisa ni. Hoho Nampak tak betapa istimewaa nyaaa, limited edition nya 'hadiah' yang Lisa dapat tu. Again, me yang kiri dalam gambar. tuu tuu pakai jubah tu. Ok, ceritanya macam ni.

For almost 4 years, I have been struggled to achieve this level. Everyday oke. Every day. Selama 4 tahun ni, Lisa terpaksa harungi demi memegang title 'hafizah' alhamdulillahh. sekarang bila tengok balik sijil tu. rasa nak menangis , sujud syukur semuaa lah. Bayangkan, Lisa dulu pernah putus asa tahu tak. menangiss aja kerjanya. Harini hafal, esok lusa dah lupa. Hafal balik. Lupa balik. kena tawaf satu sekolah, pakai tag besorr daripada kadbod, siap kena junjung Al-Quran. Ada sampai kena jalan itik keliling surau. Duduk separuhh pon ada TvT 

 Tapi, itulah yang dipanggil pengorbanan. Benda yang Limited edition ni, memang susah pun nak dapatkan. Namepon limited edition, yedokk? Bukan semua orang boleh dapat title dgn hadiah 'limited editon'. Kalau nak dibandingkan dengan iphone X dengan Hadiah yang Lisa dapat ni. memang Lisa bersyukurr yang amat. sekurang-kurangnya Lisa dah pilih yang akhirat. I berpegang pada hadis : 
       Jika kamu memilih dunia, maka kamu akan dapat dunia sahaja. jika kamu memilih akhirat, maka kamu akan dapat kedua dua nya. 

Tapiii, haa ada tapi😂 As a teenager, terliurr jugak la tengok iphone  ke tudung Aidijuma ke tuu. Tipuu la kalau takde naluri tu. Ingat ai nii label ustajah sangat ke? I pun pakai shawl, palazo, flared semua tuu. hahahah tak salah nak berfesyen. asal tahu batas nyaa. Ok? Jadilah muslimah yang baik dan menutup aurat walaupun bergaya. Hoho. Spread the dakwah✌ 

Rasanya, tu je Lisa nak ceritakan tentang limited edition untuk GA ni. Bagi yang nak joinnn tuu. sempat lagi nak join nyaa. klik dekat banner okee. babaii. assalamualaikum.🌷


6 comments:

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)