HOME STUFF Giveaways

Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com






wahhh this is my first giveaway yang Lisa join untuk 2019 ni! so hopefully, ada rezeki jugak sini. Sebab Lisa memang tengah cari barang-barang kecantikan whatsover macam ni. Alahh, biasala tu, dah datang puberty hit katakan~ eh, budak sekolah rendah pun dah macam model, takkan lisa yang cenonet ni tak nak cantik jugak kan? hehe

time birthday haritu, one of my bestie , she gave me a makeup beg! so, sekarang ni tengah on mission kumpul la ni.hehe but, i have an oily and sensitive skin so, i must be a reallllyyyyy 'menjaga kulit' person sekarang sebab time spm memang break out ergh. jadi kena pulihkan sebelum nak masuk universiti ni nanti.

ni giveaway first sis ni tau, so we have to give a damn support to her! Don't worry sis, Lisa tengah support ni memandangkan memang takde kerja mana lepas spm ni , kira macam menganggur je . huhu eh sebelum tu, lisa tak ada facebook tau, so lisa ada ig je. Yang mana, ada baca entry ni, mari la join sekali! 

3 comments:

  1. Best of luck, semoga ada rezeki untuk awak.. =) Datang dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  2. goodluck :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)