HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Segmen Blogwalking By Miss Kepeng



Ohayooo everyone 🌷



Alhamdulillahh, Lisa sempat juga nak join segmen kali ini. Maaf, Lisa tengah demam. so tak dapat nak membebel panjang.  sebelum tuu Lisa di tag oleh dua hakak lawo ini.

1) CIKYAN! Sis ini sangat baik. Ini bukan sesi review ya. Doakan jodoh sis ni untuk datang dengan cepat. Kalau boleh Lisa pun nak pergi kenduri cikyan jugak nanti. Nak meja vip. yang nak ushar sis ni pun boleh.  haha oke cikyan sorry. ampun. hehehheeh 
2) Sis Azah! kalau cikyan boleh la sekmu nak ushar. yang ni jangan berani nak ushar. sebabnyaa, sis nk dah kahwin. ya ya . tahniahh sis! hakak lawo dah kawin, lisa terharuu haha*ape kene mengene dengan kau pulak -_-* semoga bahagia di samping suami terchenta πŸ’•
Kepada sis berdua, terima kasih kerana sudi tag lisa yang cenonet ini. dan kepada penganjur, Miss kepeng? Lisa mintak maaf kalau tak sempat nak Blogwalking semuaa peserta. sebab nya budak spm ni dah kena balik asrama esok! huwaaa lepas sebulan bercuti operate. Kaki lisa dah ok. cuma kesan operate aja tinggal. so kena balik sekolah. Nak spm kan. tsk tsk.

Yang lain, do join me in this segmen! Miss Kepeng lawoo tahu. hahahha ada ig tak? Tetiba rasa nak follow Miss kepeng ni. teruskan support segmen Miss kepeng! meh join meh. pakat join lake! dan doakan Lisa cepat sembuh juga ya :) Assalamualaikum.

haa lupaaa. Lisa tag : sis farhana , sis Ee , Sis Zakiah 

ok. Dooneee. diharap semua hakak lawo ni dapat join juga ya :)

25 comments:

  1. alolo lisa comel ni.. buat akak tersenyum ajela kan pepetang mcm ni.. hihi.. thanks la adik..good luck utk exam awk tau..buat yg terbaik.. doa byk2 tau tau tau ! syg awk !

    ReplyDelete
  2. doakan tau.. kalau datang cepat, cikyan jemput awk..meja vvip ya.. hahaha.. kalau tak, mgkin cikyan tggu awk la naik pelamin dlu. hihi :)

    ReplyDelete
  3. Hana jalan2 lawat blog comel ni! ^^ Holla cik penghuni blog :) Selamat ber'blogwalking tau!

    ReplyDelete
  4. usha la sangattttt :P hahaha. terima kasih dik. doakan akak kekal sampai syurga ye. aamiin. selamat balik asrama dik. kaki jaga baik baik tau :D bitaufiq wannajah! kalu akak g ganung, nanti akak roger kat imtiaz :P

    ReplyDelete
  5. follower 198
    datang blogwalking dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih tag blog sis! Selamat bersegmen tau & jaga kaki elok2.

    ReplyDelete
  7. hai.. cikla dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    done follow too..

    ReplyDelete
  8. awk awk.. cikyan jenguk sini... hihihi...rindu pulak dah.. hahaha

    ReplyDelete
  9. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  10. hai..singgah dari segmen yang sama :) done follow awak ! #202
    jum singgah blog sy https://z3tty.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  11. bw sini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  12. i miss u adik! akak tagged awak kat sini. http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-zati.html

    ReplyDelete
  13. follow siniiii hehe
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  14. konbanwa. singgah balas kunjungan sini jugak

    ReplyDelete
  15. lyssa, lyssa menang. nanti check sini ya !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. tahniah tau!

    https://aniesandyou.blogspot.my/2018/02/tahniah-kepada-pemenang2-tudung.html

    ReplyDelete
  17. dear. jom baca sini jom ...

    http://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/izinkan-aku-bab-3.html

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum... hadiah dah pos. in case x terima dlm tempoh lbh 2 mggu inform sy ya... terima kasih

    ReplyDelete
  19. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  20. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)