HOME STUFF Giveaways

1# blogskin: Despicable Me




Anneonghaseyo you all~

天后☆彡 | via Tumblr
Today, I'm soooooooooo happy. ^^ Korang tekalah kenapa?? Siapa betul dapat hadiah blogwalking. Hehe. Okey, semestinya korang dah tahu kalau baca tittle post tu kan? It's my first blog skin! Wuhuuu.. at first, Lisa memang tak confident nak buat. Iyelah, tengok lah barapa jam baru siap. Hewhew~ Blogger lain yang terror semua buat tak sampai sejam je.

Kalau korang nak tengok blog skin Lisa tu. Tengok dekat bawah ni.  Lisa guna basecode dari kak Anis SK. Dengan bertema MINIONS SI COMEL. Hehe. Lisa tahu ramai suka minions termasuk diriku yang semetot ni. And, kalau korang nak guna, please jangan remove creadit tu ea. Kesian lah kat Lisa , berapa jam menghadap lappy daddy Lisa tu. Okey, let's check it out.


VIEW IT || DOWNLOAD                      




Ok tak? Lisa perlukan comment korang untuk perbaiki nya lagi. FYI, header tu memang Lisa sengaja tak nak sambungkan sebab ...... ntahlah. Cute apa macam tu, wkwkwkwk :v Kalau korang nak guna, bagitau Lisa ea. Nanti, Lisa nak letak blog korang dalam bloglist 2014.

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

10 comments:

  1. padai adik buat . comel2. hihi

    ReplyDelete
  2. haha. thanks kak iqaa. ni, biase-biase je. takdelah cute mana pun. baru je berlatih buat. :)

    ReplyDelete
  3. Omg sangat comel!!
    I love minions!!! hohoho
    Oh ya, cute gila bcs kuning dia tak menyakit kan mata and ok lah!!
    Huhu <3

    ReplyDelete
  4. Hehe. Thanks kak akeyla. ^^ yeahh.. blh geng ngan akak. Hihi. Maceh eaa

    ReplyDelete
  5. Hey :) Jadi tak header tu? Kalau preview memang tak jadi. Kena save dulu. Okay?

    ReplyDelete
  6. Header tu jadiik. Ouh mcm tu ea. Kk. Thanks bg tau ea kak.

    ReplyDelete
  7. wah wah wah! tahniah lisa. finally lisa ada jugak bs yg diidam-idam kan ye tak? anyway, bs lisa comel! pandainya lisa^____^

    ReplyDelete
  8. hehe. mekasih kak ^^ yurp. akhirnya dapat jugak akhir nya. hikhik. takdelah, lisa baru je belajar. thanks ea kak :)

    ReplyDelete
  9. Cntik..pandai ngakk maryam wak!!

    ReplyDelete
  10. haha. alhamdulillah, tapi, biase-biase je lah kak. btw, metace akak cute. ;)

    ReplyDelete

I'm looking forward for your comment. Thanks :)