HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

2# blog skin : Panda Lover Story


salam ukhuwah semua~

Alahai, dah bersarang rupanya blog Lisa ni rupanyakan. Fuh~*tiup habuk* Haa.. bersih pun. Hekhek. Amacam?? OK tak berubah baju blog ni? Hehe. Thema kali ni sesuai dengan diri Lisa yang baru ni. Yelah, kata azam baru kan? Jadi, bolehlah perubahan tu kan?

Woot. woott. Dah terlebih mukadimah tu. Hehe. Actually, lisa ada buat blogskin baru. Yeahhh.. dah lama buat sebenarnya. Ni, baru nak post. Tulah, akibat penyakit yang bernama MALAS melanda. wkwkwkwk. ok, stop. Kita straight to the point yer. Walahh, terimalah *acecece*



VIEW IT || DOWNLOAD IT


Ni, sebenarnya lisa buat ala kadar je. Tak macam yang blogskin pertama, tu Lisa buat secara terperinci. Yang ni, main capak jer KOT. *masih ada perkataan KOT di situ hahaha* Klah. hope you all semua suka~~ *style gedikss* Enjoy ok. Please make sure you drop a comment before guna. And jangan remove creadit tu. :) 

till then, xoxo
Assalamualaikum :)

3 comments:

  1. Nice but sikit tak teratur ,masa masuk blog tu pon rase serabut sikit .

    ReplyDelete
  2. Hihi. Memang pun. Sebab mase buat tu, kepala tengah serabot anyways thanks sebab bagitahu :)

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)