HOME STUFF Giveaways

Can anybody help me please.. :3



salam ukhuwah and anneonghaseyo you all~



Hye *wink*. Semalam kan, Lisa terfiki dah tahun baru kan? So, Lisa nak buat buat giveaway/segmen. And, apa kena mengena dengan tajuk pulak?

Okey. Lisa terangkan, macam ni. Lisa sebenarnya, tak tahu nak buat apa. Sama ada nak buat Giveaway or segmen. And, apa tajuk untuk giveaway/segmen tu?? Ada ke yang nak join nanti? Ada ke yang nak sponsor?

Lisa memang dah pecah kepala *padahal tak pecah pun* nak fikir apa GA/segmen yang korang suka. Dah cari tajuk pun tak sesuai. Tak best lah, tak sesuai lah tajuk tu. Dah pening dah, last-last Lisa tulis kat sini. Mana tahu ada makhluk cun yang nak tolong Lisa ke. Hehe

Nanti, Lisa akan bagitau detail GA/segmen tu kalau dah ada cadangan. Tapi, bukan sekarang lah. Lisa nak buat masa bulan 3 nanti. Ni, tengah prepare. Bukan senang nak buat GA/segmen ni. Nak kena fikir tu lagi ni lagi. hurmmm..  

Apa yang korang suka ea? Hadiah apa nak diberi. Ada cadangan tak? Korang suka GA atau segmen yang macam mana? Share sikit. Lisa nak tahu. Orang cakap sharing is caring.  Kan? Kan? So, tolong lah Lisa, please please please...

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)


7 comments:

  1. Buat hadiah IPhone 5C sebijik! hakhak.. gurauu je :D

    ReplyDelete
  2. Amboii. Kalau Riqa nak sponsor boleh je. Akak tak leh. tak cukup bajet 2014 :p hehe

    ReplyDelete
  3. nk jd sponsor...topup...blh?
    ape2 pm fb sy k....tq=)
    https://www.facebook.com/messages/

    ReplyDelete
  4. Nak jadi ke?? Thanks. Nanti lisa PM ye. :)

    ReplyDelete
  5. saya boleh sponsor topup. apa apa, email saya emrysaleena@gmail.com :)

    ReplyDelete
  6. GA kalau boleh jgn terlalu ramai sponsor...nnt org malas nk join...kalau dapat yg jenis copy paste pun okay jugak...


    hadiah tergantung la...mgkn barangan atau topup org suka instead of doodle, review blog, bloglist...

    ReplyDelete
  7. I guess, tajuk yg sesuai maybe Segmen Tahun Baru 2014 By Lisa. ? Cadanganlahh~

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)