HOME STUFF Giveaways

Garnier review part 4

Salam ukhuwah semua~

Hello.. Lisa nak sambung review blog para sponsor first simple giveaway anniversary tu. Nak, habiskan waktu terdekat ni jugak, so, jom ushar blog kepunyaan blogger cute yang kecik molek + cute giler ni. Hihi.


Blog Riqa Ainureen

http://riqa-ainureen.blogspot.com/ 
 *tekan gambar tu untuk ushar blogger cute ni*

Haa.. blog warna kuning pink gituuu. Cute betul kan? kan? Emm.. lisa nak komen apa erk?? Haa. nak baca komen Lisa tak? Nah, nah

Header : memang cute, unik tak macam lisa punya header burokkss TvT cuma, kalau boleh. Terangkan lagi warna header Riqa tu ye. Nampak macam dull sikit. Sikit jer, tak banyak :)
Thema : Lisa memang suka thema dier. Dah lah guna warna favourite Lisa pulak tu. Nggee suka  sangat ^_^
Susun atur kemas, cantik. Loading pun cepat. Susah nak cari blog yang loading cepat sekarang ni. hehe. Daebak!

Last but not least, Lisa nak ucapkan bebanyak terima kasih dekat blogger cute + junior Lisa ni*dia satu sekolah dengan Lisa tahun lepas*. Sebab sudi sponsor GA lisa yang tak berapa gempak sangat tu. Thanks again. :) Kamsahamida blogger cute ;) jom kita reramai ushar dia nak tak? Hehe

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)