HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Someone help me, pleaseee~~ ( blog under construction)



Salam alaik everyone :)

Hey, you! See the sign above?? Yeah.. it's seem like my page will be upside down for a while. So, korang jangan terkejut tau kalau tengok blog Lisa ni, tak betul ke ape ke. Nak tahu tak kenapa Lisa tukar theme blog ni??

Sebab... Lisa dah boring dengan corak kerawang tu, so, Lisa pilih theme vintage pulak. But..... tak tahu kenapa Lisa pilih warna pink kali ni. Ok, tahu.. sangat+memang tak kena dengan diri Lisa right? But, do I who care? *angkat kening* (Yes, I do care~~) hehe. 

So, di sini, Lisa nak tanye option korang ni. Apa yang patut Lisa pasang or letak or tambah lagi??  Sekarang ni, baru je siap 50 % but Lisa dah tak tahu nak letak ape. Nampak macam kosong je. So, can you help me? (hehe) 

Pleaseeeeee... help me anyone?? Someone?? Sape tolong Lisa, nanti Lisa bagi hadiah. Hadiah blogwalking + follow je. Tak larat+tak mampu nak bagi yang mahal memandangkan kegawatan ekonomi gue sekarang ini. hehe

Till then, xoxo
Assalamualaikum :)






4 comments:

  1. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok dah rasanya ni.. jgn letak trlalu bnyak. takut berat nnti. nice blog!

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)