HOME STUFF Giveaways

GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ

                          

ohayoo everyone 🌷

click on the banner to join! 

tadi scroll scroll google. eh? macam pelik je ayat. haha. so I found this lovely Giveaway! uyeayyy. the owner pula macam yang Lisa pernah nampak. rupanya pernah ketemu di Instagram. tapi, baru di follow la tadi. dulu ushar ushar je, Instagram walking.  so then, odea pun dah kering. tak tahu nak membebel apa lagi ni. yang belum join tu, meh la join. 

Lisa berkenan sangat dengan a set of makeup brush tu. bab bab menconteng muka ni memang excited! tapi disebabkan student lagi, so Lisa mengehadkan makeup ni. iyoola, time high school student ni laa nak perasan natural beauty. haha dah nak U nanti, takde dah nature beauty mana ni haaa. stress sana, stress sini. tapi, konsep natural tu still akan ku kekal kan. 

Maybe, ada link youtube untuk makeup natural yang hangpa semua suka? atau everyday makeup look yang korang guna? boleh laa nak share sini ✌  oh kejap, membebel aje kerja. lupa nak inform hadiahh
  
  • RM 10 topup to 2 person
  • Notebook with Doodle Cover by her for 2 person
  • A set  of Makeup Brush (7 brush in it) for 1 person

so, that's all. thanks for reading. Do join me on this Lovely Giveaway!

tarikh tutup: 31 January 2018

12 comments:

  1. hai lisa, hehe thank you sudi join and good luck ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii too akak puteri! haha shame shame and thanks! :)

      Delete
  2. Hai Lisa. First time datang blog ni, comel je blog dia :) Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai too! haha first time datang? wahhhh selamat datang! haha comel? huhu mekasihh. biase aje nk ba ding dgn blog sis. :)

      Delete
  3. all the best lisa. moga lisa salah seorang pemenang. hihi. jemput join: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh. mekasihh sis:) huhu aminnn aminnn. baiknya tolong doakan lisa. huhu . okeee. on da wayy nak join

      Delete

I'm looking forward for your comment. Thanks :)