HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Mek Zumbie 2k18 giveaway

 Ohayooo everyone!
klik banner untuk join jugakk

 Nampak tak banner yang eye-catching. suka suka. vintage + colourful gituu. Jadi tanpa melengahkan masa. Meh pakat join meh. seriously, hadiahh semuaa nyaa umphhh. ramai sangat dah pilih novel. Lisa rasa tak mahu berebut dengan orang lainn. Takpelah, yang muda kena bagi laluan kepada para bloggers seniorr. So as a teenager, Lisa pilih beg ni. Hoho. Sebab apa? Sebab beg lama Lisa kena curikk mak oiii. Orang pergi MAPS nak bercuti bermain bersuka ria. Hang pi curi beg aku iyeee. Haihh redho jela. Dah takde rezeki. Takat tu je. Tak mahuu cakap banyak. Yang baca tu, silalah join sekaki sehati sejiwa. 🌷


email : maryamnurkhalisah.lisa@gmail.com

10 comments:

  1. Salam singgah & follow :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/

    goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalann and thanks follow. yahhh in syaa allah :)

      Delete
  2. singgah dari GA yang sama & follow. Good luck ye :D

    ReplyDelete
  3. iyaaa. mekasihh ya sis 💕 thank youuu. nanti sy singgah jugak :)

    ReplyDelete
  4. All the best! Singgah dari segmen yang sama...:D

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)