HOME STUFF WHOM?TEMPAHAN Giveaways

Mak aih! Macam mana tak tergoda dengan Gel Amani?!

Ohayoo everyone🌷
KEPADA PARA ATLET, YANG PERNAH ACCIDENT DAN KEPADA INSAN YANG RASA NAK GUNA KAKI SAMPAI KE TUA. THIS POST IS IMPORTANT FOR YOU!



Ya, awak tuu yang baca. Ha awak la, tengok tepi tu kenapa? haha. Iyaaa, harini Lisa akan bagitahu satu secret. Haaa, mai duduk rapat sikit. Ni teruja tahap nak terjun bangunan tahu. Oke, straight to the point. Actually, bulan lepas Lisa baru aje settle menghadapi satu operation. 

What? Operate?! haaaa gerun tak gerun? Bukan operate mengandung ni. Haha Lisa baru 17 tahun ok. Jangan fikir mengarut. So, puncanya sebab. For those years, Lisa sangat active bersukan. Sangat ok. Omputih cakap. Very active. Cakap je sukan apa? dekat mana? pukul berapa? Terus Lisa on. Badminton? Bungee jumping? Futsal? Pingpong? Taekwondo? Silat? Bola jaring? Bola baling? Bola tampar? Haaa semua la. semua. Monopoly pun Lisa main. Haha. *memain ko ye* 

Maka bermulalah episod duka serta lara di dalam hidupku ini. For 5 years, Lisa mengalami sakit lutut. Uhuk. macam orang berumur. haha. Lisa ingat sakit lutut tu beshe-beshe je. Tapi, bila dah teruk sangat, sampai tak boleh bengkok kaki 90°. Kadang-kadang sampai lebam. Nak solat sakit. Nak tidur sakit. Berdiri lama sakit. Kadang tu nak naik tangga tu, ya ampunnnn rasa macam tengah daki gunung Kinabalu,Cameron  Highlands, Everest bagai tahu. 

So at the end, Lisa pergi jumpa doc pakar ortho. Baru lah Lisa tahu yang sebenarnya Lisa ada masalah ACL ligament teared and meniscus injured. Cecair dekat lutut Lisa dah kering. Tu pasal sakit. Hoho. So, doc cadang buat operation. Maka berlangsunglah dengan jayanya operate lutut pada 6/12/2017. Jadi, lepas operation ingat kan dah baik lutut tu. Tapi, sakit woo. Sama aje. 

so this is me after operation.

Lepas balik rumah, Lisa godek-godek laa cari produk nak kurangkan sakit lutut Lisa. Maka berjumpalah dengan GEL AMANI yang magical kebabomm ni. percaya tak? Lepas sebulan operate, Lisa dah boleh ikut berlari merentas desa peringkat sekolah menengah wuiii. hahhahaha happy tak happy tu. So, kepada yang membaca ni, ada tak yang awak semua kenal, mengalami masalah ini: 

Rasa Sakit Di Bahagian Lutut Hingga Terpaksa Solat Menggunakan Kerusi
Rasa Sakit Di Bahagian Lutut Ketika Hendak Bangun Dari Duduk
Urat Terasa Tegang Di Bahagian Pelipat Belakang Lutut Ketika Hendak Bergerak
Rasa Sakit Di Bahagian Lutut Apabila Berjalan Jauh
Kaki Sukar Untuk Dibengkokkan Atau Diluruskan
Lutut Sakit Ketika Bergerak Hingga sukar bergerak

Ada tak? Kalau ada, jeng jeng jeng! Let me introduce you to my only hero! GEL AMANI! 


and the pati jus Amani


So these two products had save my life! Lisa muda lagi. baru 17 tahun. Lamaaaa lagi Lisa nak guna kaki ni. dan Alhamdulillah. Lisa dah jumpa penyelesaian. Kepada yang ada masalah yang sama. Nak tengok testimoni-testimoni yang berjaya lagi menjulang cemerlang lagi. atau rasa nak beli ke berminat ke atau nak tahu lebih lanjut. Sila contact parents Lisa. 

Boleh whatsapp ke no ini.
01125684440 atau kalau nak nak call direct, boleh guna no 0163790729.  -Puan.Norilah- 
Beribuu lagi testimoni para ATLET yang dah pulih kembali dengan gel amani ni. Kepada yang rasa nak buat umrah pun, boleh guna Gel Amani. Amat Amat digalakkkan. Lisa sangat recommend this product! Nanti Lisa buat review for this product in the next entry. 

ratings: 9/10 




10 comments:

  1. aduhhh aduhhh sakitnya kan lisa.. akak xdpt bayang la kalau akak kne mcm lisa jugak... huhu..sakitnya uii.. nk jalan pon msti susah kan..hukhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish. sies sakit. huhu kalau time sejuk lagi sakit. menangislah Hindustan situ. haha. nanti promote la jugak produk ni😂

      Delete
  2. Kalau pinggang, okay tak produk nie lisa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinggang? uishh oke sangat produk ni akak. papa lisa guna sbb drive byk sgt. lepas sapu dekat pinggang, rasa berangin + dingin gituu. kalau akk berminat boleh ws parents lisa :)

      Delete
    2. Menarik.. Boleh akak cuba nanti..

      Delete
    3. iyaa. alhamdulillah! kalau ada rezeki lisa, akak nak cuba. bolehlah contact parents lisa ya :)

      Delete
  3. tak terbayang rasa kalau sakit lutut sampai kena operate tu. Lenguh pun dah syahdu je rasa. Alhamdulillah Lisa dah sembuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tu lahh kan. lisa pun tak sangka sampai kena operate bagai ni haa. alhamdulillah, dah sembuh. tapi tak sepenuhnya lagi boleh guna kaki ni. nikmat allah dapat guna kaki lagi dah cukup:)

      Delete
  4. adikkk, behave bila bersukan okay. dont push so much. hati2. jaga makan jugak okay! bagi sembuh dulu tau. by the way, awak kena tagged kat siniii. hihi http://zaza96.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  5. Ya Allah...syukur lisa dah okay...

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)