HOME STUFF Giveaways

Segmen Blogwalking By Cikyan

ohayooo everyone 🌷

do join me by clicking on this banner! 

Alhamdulillahh. bersyukur ke atas nikmat Ilahi, kita semua dapat berkumpul bersama-sama di dalam entry lisa kali ini. *baca dalam nada doa masa time sekolah rendah dulu-dulu* haha setelah sekian lama lisa menyepi, lama ke? dua hari kot. Ada yang tanya tak? *eh perah santan punya budak*

Actually, Lisa tengah demam ni haa. Dua hari heavy fever. Harini dah elok sikit. Dah rasa boleh bangun ni, terus aja lisa berblogging. Tengok comments yang ada, then Lisa tertarik dengan segmen cikyan ini! haha . Jadi, tanpa melengahkan masa, Lisa mengisytiharkan, Maryam Nurkhalisah bt Nor Hamli telah mengikuti segmen Blogwalking By Cikyan!

Untuk syaratnya, Lisa dah follow dah cikyan dari start giveaway cikyan tuu. Tapi Lisa mintak maaf kalau tak sempat nak follow blogger lain. Sebabnya, Lisa dah kena masuk asrama esok! Huwaaaa. nanti tak tahu lagi bila boleh jejak kan ke alam blog ni. Nanti lisa rindu cikyan eh? hahahaha jangan fikir pelik ok. Lisa straight lagi. Hoho

Jadi, yang lain. Silalah join juga. Hah, ajakk la makcik - pakcik join. Kalau diorang takde blog, meh Lisa tolong buat blog untuk mereka. Nak nye suruh join sekali segmen cikyan ni. Maaf, lisa tak boleh na membebel panjang, sakit kepalooo.  Till then, Assalamualaikum semua :)

14 comments:

  1. alolo lisa comels.. thanks tau syg sudi join segmen cikyan/kakyan ! akak msti laarr rindu lisa, budak comel ni.. hihi..blaja bebaik taw taw taw :)

    ReplyDelete
  2. Hana singgah balas kunjungan Lisa! ^^ selamat bersegment tau!

    ReplyDelete
  3. Singgah follow sini. Selamat bersegmen ya sis comel :)

    ReplyDelete
  4. jalan jalan siniiiiiiiiii :DD cak aa. haha

    ReplyDelete
  5. singgah sini :) dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam. Semoga cepat sembuh dan belajar elok-elok ye!!

    http://www.ciktie.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  7. singgah + follow sini ^^

    jemput join GA Shawal :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum :)
    aida dtg terjah dari sini --> http://www.adianiez.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html.
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. salam perkenalan.. dilah datang blogwalking dari segmen yang sama.. dilah dah follow ye.. jemput follow dilah semula nanti
    http://www.ceriteraibu.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  11. sha singgah sini dari
    http://www.opzzpinky.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  12. hi, singgah dari segmen yang sama...

    HAPPY BLOGWALKING

    Dunia Miss Kepeng

    ReplyDelete
  13. ida singgah sini

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    ReplyDelete

Awak, awak. Dah baca tu, rajinkan tangan untuk drop comment ea. hehe. Metaceh sayang but, no harsh word okey. :)